КАК ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ОНЛАЙН ПОДГОТОВКА ЗА ЗАМИНАВАНЕ?

Нашите Онлайн Решения за Теб

В този раздел ще научиш как да координираш практически всички стъпки по подготовката за бригада в САЩ от удобството на своя дом, без да се задължаваш да посещаваш нашия офис.

Kато за начало трябва да прецениш дали имаш нужда да се свържеш с нас за съдействие по намиране на подходящата за теб лятна работа в САЩ. За тази цел може да си запазиш час за Безплатна Консултация с наш специалист, които ще ти помогне да отговори на всички въпроси, които имаш.

Ако вече имаш опит с нашата агенция или си избрал подходящата за теб работна позиция, тогава можеш да преминеш към формата ни за записване и така успешно да подадеш апликация!

ОНЛАЙН ИЛИ НА МЯСТО В ОФИС

КАК ДА ИЗБЕРА?

ОНЛАЙН

Не можеш да дойдеш на място или живееш и учиш в населено място, където няма офис на Aim Travel? Няма проблеми – онлайн консултацията е решението, което ще ти спести всички тези проблеми.

НА МЯСТО В ОФИС

Нашият офис е винаги отворен за всеки, който предпочита физически да научи повече за нашата WAT USA програма, да се запознае с нас и да научи от първо лице всичко важно за бригадата в САЩ.

Предимства на Онлайн Услугите

НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ РАБОТНИ ОФЕРТИ

Вече 10 години си партнираме с най-добрите работодатели. Нашите партньори гарантират отлични работни оферти (Nantucket, Provincetown) с ангажимент към квартирата и условията на работа на топ локации в САЩ.

ЛЕСНИ СТЪПКИ ЗА КАНДИДАТСТАВАНЕ

Разработили сме бърз и лесен процес на кандидатстване с минимален разход на време от страна на клиента. Подпомагаме кандидатите при процеса на кандидатстване, но и по време на цялата програма.

ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ ИЛИ СТУДЕНТСКИ КРЕДИТ

Платете програмата на вноски или със студентски кредит. Съвместно със Societe Generale Експресбанк имате възможност да се възползвате от най-изгодния студентски кредит до 15000лв.

Онлайн Консултация за Бригада в САЩ

Онлайн консултациите за бригада в САЩ предоставят несравнима гъвкавост и ефективност в организацията на подготовката, когато не си ходил все още на бригада. Запиши се за безплатна онлайн консултация от Aim Travel. По врема на нея, ще научиш най-важните неща предварително, освен това ще имаш възможност да зададеш своите въпроси към колеги от нашия екип, които ще отговорят експертно и ще ти помогнат, ако имаш някакви притеснения дали да се запишеш.
Има възможност и за онлайн дискусия, където в реално време ще може да питаш каквото те интересува, да видиш и чуеш какво мислят другите студенти и какви въпроси ги вълнуват, последното няма как да се случи в срещите на живо! Не пропускай първата по рода си онлайн консултация за WAT, която ще ти даде допълнителни ползи!

offer picture

Онлайн Регистрация за Бригада в САЩ

Вече си взел своето решение, че ще отидеш на бригада с нас, нямаш нужда от повече срещи на живо и консултации и искаш да спестиш време без излишно чакане и отнемане на време? Сега вече можеш да се запишеш онлайн, директно на сайта ни. Удобен и спестяващ време начин, особено в най-натоварените месеци, когато много студенти идват да се запишат в офисите ни. Стремейки се да предлагаме все по-удобни варианти на студентите, заминаващи с нас на WAT, това е начинът да се опрости процеса и за двете страни.
Не си в София или друг град в който има офис на Aim Travel и не ти се идва само за да се запишеш на бригада? Oнлайн формата за записване на сайта ни е перфектното решение за теб. Вече може да направиш това от разстояние без никаква нужда да идваш в някой от офисите ни.

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Абонирай се и получавай актуални новини, промоции и полезна информация от нас, директно на твоя имейл. Бъди винаги информиран отностно най-важните събития и специални оферти.