ЗАПОЧВА КАМПАНИЯ - 2024

Sept. 21, 2023
offer picture

Започна Кампания 2024! Очакваме ви в нашия офис с големи отстъпки за страхотните ни ПРЕМИУМ ОФЕРТИ! Незабравими емоции, невероятни пътувания, приятелства с хора от цял свят - ако и ти мечтаеш за това, ние сме най-правилното място, което може да ти предложи всичко това. Ела в нашия офис в Студентски град или си запази час за онлайн консултация - https://calendly.com/aimtravelusa/consultation , за да разбереш всичко за Бригада в САЩ. Не чакайте! Заповядайте да се запишете за едно незабравимо лято! Знаете къде сме +359 889 966 583 Студентски град, ул. Йордан Йосифов 2 (до Joy Station)


#AmericaAIMcoming

Sept. 21, 2023
offer picture

Предполагаме най-вълнуващата част от студентската бригада, за всички вас е екскурзията, в края на работния сезон. Неминуемо това е най-приятното и най-бързо миналото време в САЩ, което със сигурност ще остави във вас невероятни емоции и спомени за цял живот. Поради това ние от екипа на AIM Travel решихме да ви запознаем с топ 5 на най-предпочитаните дестинации за заслужен отдих сред нашите студенти: 1. Ню Йорк - кой не иска да посети този космополитен град, който никога не спи? 2. Западното крайбрежие – Лас Вегас, Лос Анджелис, Сан Франциско, Гранд Каньон – колкото и трудно да ви се струва да посетите всички тези места на куп, въобще не е така, може да ви помогнем да се свържете към хора, които организират такива екскурзии специално за J1 студенти, на които е изключително забавно и мечтите ви ще станат реалност.  https://allfriends.co/trip/11?utm_source=Unknown+List&utm_campaign=0a4d781f9b-EMAIL_CAMPAIGN_2021_07_21_01_06_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_-0a4d781f9b-  https://www.facebook.com/wildwestusa 3. Маями – огромни плажни ивици, палми и много слънце, съчетани с щур нощен живот 4. Хавай – далечна дестинация, криеща огромна красота и чувство за свобода, със сигурност ще се пренесете в друг свят 5. Круиз – напоследък това се превръща в един от най-често предпочитаните начини за отдих в края на програмата сред студентите. Това е така тъй като опциите са хиляди, не всеки ден ще ви се отдаде възможност да посетите места като Бахамите, Мексико, Пуерто Рико, Доминикана, Ямайка, Хаити и още много. Прекарвате страхотно време на кораб, плавате в открито море и се наслаждавате на невероятни гледки, всичко това на напълно достъпни цени. Единственото, което трябва да вземете под въпрос, ако изберете този тип удоволствие е, че трябва да отидете и да се върнете преди изтичането на вашето работно разрешително! Оставяме линкове към някои от най-известните круизни компании, откъдето може да букнете вашето приключение:  https://www.royalcaribbean.com/  https://www.msccruisesusa.com/  https://disneycruise.disney.go.com/  https://www.carnival.com/  https://www.ncl.com/ Със сигурност има още много красиви места, на които си заслужава да отидете, но за съжаление няма как да се случи всичко в рамките на един месец, който е предвиден за пътуване по правилата на програмата. Но пък това ще бъде причина да се върнете отново в страната на неограничените възможности. Надяваме се да сме ви били полезни и да сте започнали с плануването на мечтаната ви почивка отсега.


Ела да си поговорим в Университета

Sept. 21, 2023
offer picture

От днес започва нашата кампания, в която обикаляме различни университети в България, за да си поговорим за Студентските Бригади със студентите. Там разказваме интересни истории от Work and Travel програмата, съветваме хората как да си изберат най-подходящата работна премиум оферта и как да финансират своето пътуване. Ако и ти искаш да бъдеш част от нашите безплатни консултации можеш да разгледаш календара или да си запазиш час за безплатна презентация в офис или онлайн.


Върни си Данъците от САЩ

Sept. 15, 2023
offer picture

Ако сте били на бригада през лято 2023 или до 5 години по-рано вече можете да подавата вашите данъчни декларации в наш офис или онлайн. Цялата процедура отнема около 15 минути и са ви необходими следните документи: 1) Паспорт 2) Сошъл Секюрити 3) Копие на Виза Очакваме ви!