@Elyasaa на Бригада

offer picture

@Elyasaa е студент и инфлуенсър в ТикТок и Инстаграм. Характерно за него е, че от малък е запален по американски филми, музика, култура, спортове, отбори итн. При него обаче преживяването в САЩ и вливането в местната култура е водещо, за да се запише по програмата WAT USA. Неговата История започна в едно маклко градче в Кейп Код, Масачузец наречено Truro. Там той работеше в няколко ресторанта, правеше сладолед и още много интересни неща. За него най-важната част от тази история беше пътуването и потапянето в живота на Американската Мечта. Ето и какво ни разказа той: - "Започнахме с разходка до Провинстаун, от там се прехвърлихме с Ферибот до Бостън, където успях да науча много за Американския начин на живот, тъй като големите градове са много по-различни от малките. От Бостън тръгна и нашето пътешествие, а именно екскурзията "California Dreamin". Беше наистина незабравимо, първо започнахме със Сан Франциско, там видяхме емблематични Golden Gate Bridge, Затворът Алкатраз, наклонените улички, ядохме храна в ресторанти с кухня буквално от цял свят. След това отскочихме до Лос Анджелис, където никога не може да минеш без Холивуд и Алеята на славата. След това пътешествието продължи към Лас Вегас, където ако не си спестил добри пари от Бригадата ви съветвам да не ходите, защото парите в казината изчезват много бързо :D. Това беше едно незабравимо лято изпълнено с много емоции, препоръчвам на всеки да студент да опита поне веднъж програмата Work and Travel USA."


Елизабет и една история от Martha`s Vineyard

offer picture

@elizabeth_vassileva дойде при нас случайно, беше чула от приятел, че може да пътува за лятото в Америка. Тя е бивш професионален спортист по гимнастика, студент, треньор на деца и е известна от предаването "Игри на Волята". Още с влизането ни каза: - "Искам да отида на много готино място и не се плаша от работа". Бързо стигнахме до извода, че нейното място трябва да е остров. Изборът беше Martha`s Vineyard или Hawaii. Понеже това са доста желани дестинации, трябваше да избира бързо. Нейното решение беше много трудно и решихме да изберем работата, която ще и пасне по-добре - Host. Разбрахме се, че следващото лято отивава в Hawaii. Ето какво ни споделя от лятото тя: - "С моята приятелка заминахме около 20ти Май за Америка. Пътуването беше много забавно и изтощително. Пристигнахме в супер готина квартира, където прекарахме цялото лято. Работата беше супер. Бяхме хостеси, а след това и бъсери в ресторанта на голямо частен клуб с Голф Игрище. Доста работа имаше, но пък го съчетавахме с плажове и много излизания, тъй като не може без коктейли и танци. За съжаление след края на престоя не успях да пътувам, но се надявам да наваксам следващото лято. Със сигурност ще се върна пак в САЩ."


Стефи и Мария в Провинстаун

offer picture

Стефи и Мария вече са били с нас на Бригада. Те са от хората, които просто не ги свърта да стоят в България през лятото. Тяхната история започна през лято 2022 и продължи успешно и лято 2023. За тях беше много важно да отидат на място, където да могат да излизат по клубове, да танцуват, да се забавляват в свободното си време, а не само да работят. Все пак трябва да си показват новите покупки от Louis Vuitton, Hermes и другите марки, които си купуват ежеседмично от хилядите Американски сайтове. Просто на първо място за тях винаги е да си изкарат готино лято в САЩ. Ето какво ни споделят те: - "Тази година всичко беше просто супер, все пак сме тук за втора поредна година. Дойдохме и работехме директно на две работи (ресторант и хелти шоп), което е направо страхотно. Годината беше добра и успяхме да спестим доста пари, което ни даде възможност да обикаляме Щатите няколко седмици. Миналата година също много пътувахме, но тази беше несравнима. (Само дето ни отмениха разходката с хеликоптер в Ню Йорк, защото президента трябвало да лети в същия ден...). Толкова много места обиколихме, че няма да ни стигне времето да разказваме. Със сигурност ще се върнем и следващата година. От летището директно отиваме в офиса на AIM Travel USA да се записваме за "Бригада в САЩ 2024".