Front Desk

Подходящо за Студенти
offer picture

Позицията изисква от участниците да регистрират гостите на хотела, да изпълняват транзакции, отговаряне на въпроси на гости, говорене по телефона. Тази позиция изисква от участниците да владеят отлично английски език. Едно беплатно хранене на смяна.

Работна позиция:
Front Desk
Име на работодател:
Anchorage Inn
Най-ранно заминаване:
June 15, 2024
Най-късно заминаване:
June 30, 2024
Заплащане:
$14.15
Град:
York
Минимални часове на седмица:
32
Подходящо за групи:
Да
Overtime:
Не
Щат:
ME
Бакшиши:
Не
Подходящо за двойки:
Не
Housing:
$150.00
Ниво на английски:
Високо
Бонус:
Не


Интересни факти за града

ФАКТ 1

Разположен до Атлантическия океан в залива на Мейн, Йорк е известен летен курортен град. Той е дом на три голф клуба с 18 дупки, четири пясъчни плажа и планината Агаментикус.

ФАКТ 2

Подобно на Бар Харбър и Нюпорт, Роуд Айлънд, Йорк се превърна в модерен летен курорт и запазва много отличителни примери на архитектурата от позлатената епоха.

ФАКТ 3

През летните месеци жителите и туристите посещават Short Sands Beach, който е в района на самия York Beach, както и Long Sands Beach, най-дългият в града с повече от една миля пясък, простиращ се между York Beach и York Harbor.

York

Отзиви от Студенти

Все още няма feedback за тази оферта.

ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ СИГУРНИ?

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВЙТЕ!

НИЕ СМЕ НАСРЕЩА!

Ако искате да получите помощ от специалист на AIM Travel, можете да се запишете за безплатна онлайн консултация, където ще имате възможност да зададете всичките си въпроси и да получите квалифициран отговор.